TRUCK­PARKING DUIVEN 24/7 SECURE PARKING

Marketing 19a
6921 RE
Duiven
The Netherlands 

T +31 06 10 935827
www.truckparking-duiven.com

GPS 51.962767 – 06.028641

Faciliteiten

De truckparking Duiven biedt 200 parkeerplaatsen voor vracht­wagens. De parking wordt ontsloten met drie sluizen; een ingaande sluis, een uitgaande sluis en een wisselsluis (die afhankelijk van de behoefte werkt als ingang of uitgang. In deze sluis wordt het kenteken van de voor- en achterzijde van de vrachtwagen geregistreerd en gecontroleerd en wordt een dagpas verstrekt danwel gecontroleerd. De parking heeft op drie plekken een tourniquet waar de chauffeur te voet de parking kan verlaten of betreden. Bij elke ontsluiting is een intercom geplaatst voor direkt contact met de meldkamer.

De Truckparking biedt veiligheids­maatregelen die ruimschoots gecertificeerd is met 4 sloten (Label).

De verlichting is dimbaar en daarmee wordt in rust een ideaal slaapcomfort geboden maar kan wanneer de situatie daarom vraagt meer licht gegenereerd worden. incident van intelligente LED verlichting voorzien.

Het hekwerk is in totaal 2,5 meter hoog en ononderbroken, de vrachtwagen toegang vindt plaats middels Speedgates en elke beweging wordt in een sluis gecontroleerd (CCTV, kenteken­registratie voor- en achterzijde). Middels 3 tourniquets met toegangs­controle kan de parkerende chauffeur het terrein verlaten en betreden.

Middels betaalautomaten kan er betaald worden voor parkeren en services (cards only / no cash).

Er zijn douches, er is een was­ruimte en er zijn wasmachines en drogers. Direct naast de parking is een restaurant alsook een tank­station. Op het terrein is er gratis WiFi beschikbaar. Er is een verblijfsruimte voorzien voor chauffeurs.

Het geheel is ruim en overzich­telijk opgesteld.

Scroll naar boven